a get a bad feeling ... because i know it ...

"I've been down so low, people look at me and they know , they can tell something is wrong. like i don't belong. Staring through a window . standing outside the're just too happy to care tonihgt.. Want to be like them. But i'll mess it up again. .

And i know i'ts a wonderful world  but i can't feel it right now. Well I thought  that I was doing well but i just want to cry now. Well I know it's a wonderful world. from the sky to the sea. But i can only see it when you're here , here with me.. 

 
Sometimes i feel so full of love it just comes spilling out. I'ts uncomfortable to see. I give it away too easily. But if i had someone i would do anything , i'd never never ever let you feel alone , I won't leave you on your own,

But who am I to dream? dreams are for fools , they let you down ,, yeas they let you down..


and i wish i could make it better , i'd give anything for you to call me. or maybe just a little letter . oh we could start again."
Wonderful world of james morrison...
 wonderful world and wonderful eyes





I get a bad bad feeling ..

jag är såå ledsen men jag kan inte glömma han ..jag önskar så att jag kunde"   Irealy wish i could... "
she was no god for me  i know it ,, but wy can I forgotte her.. i still love her .... "
James morrison...

jag verkligen önskade att jag kunde men jag kan inte , han var inte bra för mig jag vet men jag kan inte glömma han , han finns fortfarande där..
jag tror jag behöver ringa ammie för ett uppbygligt samtal...............snarast........
..
 " I feel me like a angel with black wings and broken hart. "/ pink

Underbar sida

http://www.pinkspage.com/
kolla in Deborah Anderson Photo Shoot... i hennes photos sååååååååååååå underbara .. sen lyssna på väldens underbaraste låt who know and U+ ur hand

some folk's i like


PINK , kelly  clarkson, green day , håkan hellström

vad är det att vara helt förälskad i någon som är en dröm?

´Jag skulle tro att det är något likt detta:
"Han är säkert lyckligare med någon annan. som är mer världsvan , smalare , snyggare och mer spännande han är värd någon sådan. Det finns väll ingen som vill ge mig det han gav mig i åtta dagar. Åhh vad jag saknar han. Jag säger till alla att det finns inget kvar i hjärtat men han är fortfarande där. Och det gör så ont Det värker. Saknad gör att det värker i armar huvud hela min kropp. Jag saknar hans händer , armar och hans underbara kramar det var något beskyddande över dem. Och inte tala om hans ögon det var de djupaste jag har sett. Det var 51 dagar sen han gick in genom hans dörr och jag såg han försvinna , föralltid känns det som nu. Jag vet inte i fall det är mycket med 51 dagar eller inte. Denna dag som alla andra dagar vaknade jag med en gnagande känsla. En längtan en saknad en känsla av att man vill ge så mycket till någon. Jag är helt såld helt uppslukad helt besatt nästan jag kan inte göra något annat än att ägna min tid till han..jag äter sover och tänker jag kan inte tänka på nåpgot annat än honom. Jag har ljugit för alla. Att säga att jag inte är kär är en lögn. Men det var inget illa menat jag lovar. Så att ingen skulle behöva betynga sina tankar med mina problem med han. förlåt alla . Varför är det alltid jag som förpestar min tillvaro? Jag är inte som mina vänner jag är aldrig nyttig, klock och vis ,aldrig riktigt glad kan aldrig vara tyst och Gudfruktig. Istället är jag kraftig, onyttig , eprimerad, bitsk, högljud , galen och lämnar inget ät Gud. Varför är jag, jag. varför kan jag inte vara någon annan.
Hjälp vad mitt hjärta värker. Jag tror att jag går in i en känslosam kolapps snart. Nu vet jag i alla fall vad det betyder att vara sjuk av kärlek som det står i högavisan. Och att längta värker. Varför är livet så lätt för vissa och så svårt för andra. Någon har brutit min själ i två delar. I fall jag var hos honom nu skulle jag ge allt vad jag har. Jag lovar ! Göra allt i min makt för att han skulle varaså lycklig som möjligt. Visa allt öpnna mig som jag har gjort så många gånger förut för han. Ta hand hand och aldrig släppa den, kyssa han och aldrig gå. Han har fått en del av mitt hjärta i fall jag hos han nu skulel jag ge hela. Jag skulle kunna slita ut min själ för att lämna den. Blicka in i hans ögon och aldrig blinka så jag inte missar dem en sekund jag skulle aldrig sluta titta. Jag skulle ge allt till honom i fall jag fick träffa honom men nu är det så att han bor flera mil flera hundra mil härifrån en helt annan värld. En oändlighet bort. I bland känns det som om jag fortfarande känner hnas hand i min , hans röst som viskar något till mig och småler. En tryg arn omkring min midja som drar mig närmre han. Hans hår kittlas mot min kind när han lutar sg emot min axel.  Sen drar han handen geom mitt hår. Sätter sig upp igen tittar på mig och ler medans han säger :
- Jises you ARE CRAZY!
Och så plötsligt kommer bilen som tar mig långt i från honom bort över hav och berg till en helt annan värld till något som folk kallar mitt hem men det känns inte som det. Mitt hjärta är kvar hos han han håller det fortfarande och släpper inte det förrän jag ger honom tilllåtelse. Hur kan man glömma någon man har gett sitt hjärta..
Ur en annan prinsessas dagbok. ........

Where is ..

"Where is your hart i still wonder ?"
även jag har gett upp honom så undrar jag fortfarande vad hände
det var liksom något som bröts någon stans vardet mina försök att försöka föklara  min siutiation eller vad det han som tröttnade ... ett mail underbart sen ett ignonerande  ord... NEJ lyder det även det ej stod så direkt . idag e det julafton och det har vart en underbar dag ,,, ja fick massor av roliga saker i min julstrumpa det regnar inte har ringt kära lena sett på kalle anka ätit underbart gott sjungt för ensamma i kinna ...

min och id's lilla promenad

 vill bara säga att den skönaste känslan e att vara glad ,, och att skratta ,,, visst det e underbart att vara kär men då ska man vara lyckligt kär och det ska vara den rätte... man ska aldrig ha bråttom ... " -Säg inte fula ord !
-Men det gjorde jag inte !
- Jo du sa SKYNDA  det är det fulaste ordet jag vet ."
Skalman i Bamse
som sagt skynda inte inte heller med kärleken...

den sovande prinsessan ,, ,haha


gissa känsla rätt svar längst ner på sidan ......

 rätt svar : bedrövad , förtvivlad

pepparkaksbak me rasmus


ok livet i korthet..


what a "#¤¤%&

" sjuk av kärlek som hon inte får något utlopp för"

what a !""#%¤%&&//&(()()=?%¤¤
nemen skit i å svara då ...

bara så du ve t--- ...

du kysste mig men men  what ever .. det är väll kanske så du brukar göra.. det kanske inte betydde något för dig.. och så ett tag var den lyckligaste jag var din .. med ett ständigt leende på läpparna.. jag trodde allt var sant och det hoppas jag på fortfarande. men jag blev så trött.. mitt hjärta orkar inte så mycket mer... allt kom på en gång ala känslor.. nederlag .. uppmuntring .. allt kändes som ett hårt slag på kinden och jag föll .. men jag reste mig... men bryr du dig verkligen... jag går här och gråter .. skriker på mina föräldrar för att dig  är dig jag egenligen vill skrika på men hur kan jag göra det när du är i en helt annan värld som det känns nu..
jag som trodde att jag var din, de betyngda orden my dear .. eller my favourite .. what ever det betyder kanske aldrig någotför dig det är kanske så du brukar göra. ..
men då kanske du borde tänka på vad du gör.. men snälla lova mig att allt fortfarande bara en en mardrömm och att du kommer snart och väcker mig och jag vakanr upp i mitt hjärtans land .. ..
den stora gröna ön...
bara så du vet så har jag lidit i en månad av alal känslor som krossat mitt hjärta .. det känns som om jag har fastnat i en orkan av blod. mitt blod som snart inte   k ommer finnas kvar.. du har stått och piskat upp mig bit för bit med minväntan efet rett svar.. och när svaret kom så rev du ut mitt hjärta det ligger där framför dig blodigt sargat  av alla . brutna löften... nu står jag här framför dig helt blodig, sargad , blottad, och sårad.. hjärtat hade jag gett till dig , du gjorde som du ville med det .. .och där ligger det nu..
bara så du vet så har du näst in till hatt i hjäl min själ..
du kanske står och skrattar  men vad i hela friden har hänt med dig männska då .. för katten då är du inte samma person som jag mötte för en månads sen i mitt hjärtas land..då du kom som en räddande ängel.. .att någon kunde älska mig var något nytt.. .men var det bara en lögn .. svara mig snälla .........

tragiskt

" må blommerna viska ett sista farväl" / Ester Johannson


this day

denna dagen var inte menad till att komma som jag brukar säga ..eller inte fick reda på mitt engelska betyg Vg - urss jag som älskar engelska vad är det jag gör fel sne kom tyskan det ska vi inte prata om G- IG hemska tanke urss ... ja hatar tyska men vad jag har försökt ..  ja urss. . .... ....
Alex hár inte svarat två veckor det e ett helt liv typ.. folk söger att jag ska glömma. .ahah ja det var ju  roligt ,,, NEj det var det inte...
jajaj denna dagen var inte menad att komma + att det spöregnat hörde på radion att det inte har regnat så här på flera år..ja ursss. 
inte undra på att folk e sura på mig jag e nog den jobbigaste man kan tänka sig .... ....................................................................................................................
jag önska att jag kunde skriva som jag gjorde en gång förut på denna blogg då jag hade vart deprimerad länge som nu men hade  blivit glad:

"ne nu e ja glad ...

Nu e ja glad glöm håkan hellström för ett tag och lev livet glad skulle jag vilja säga... .idag´gjorde vi ett reklam jobb ihemkunskapen jag gjorde ett colage som föreställde Gudrun Sjödens Kollektion Alva vilken jag själv hittade på ... jag blev så nöjd ..(" e inte självgod men för ebn gångs skull blev jag glad.. lyssnar på kristina från duvemåla sjunger och drömmer udnerbart ... alver och sagan om ringen åhh va ja e drömmande i det men jag hoppas att det inte blir jobbigt.. mm .. sjöng hos härliga helen hon e så underbar glad och härlig... " dagar nåtter det gör ingen skillnad jag är tryg vad som än sker." .... " minns du duvemåla hagen där jag väntade på dig "
Rida i höstlöv åhh va underbart åhh va mkt dte e i klubbben nu islandhästridingen , ridlektion för frida, ridlektion för lena redmond, ponnyridning ja det lät inte så mkt men det känns ska jag säga.. heheh
hoppas pluring blir i ordning snart .. åhh hubertuts jakt det e så mkt mysigt ja älskar det hoppas GUD att det blir lika mysigt som första gången.. TACK GUD FÖR ATT JAG FÅR VARA DITT BARN VILKEN KÄRLEK... jag ska bli en bonne när jag blir stor som på gammalt vis .. likt hänning åhh ett riktigt orginal...
MEn men äslkar allt Tack för allt
MVH KAjsa fRan'en

she Will Be loved

she will be loved.. she is the girl with broken smile..........want you make you feel beuteful.. .
she's wish is that someone want to make her feel beuteful... because she feelings is broken and...dark...
............................................................................

one day someone promise me  that :
- I'll see you soon !!
with the windows are close..
I'll see you soon... Don't answer that... .you lost your try.... but don't leave your try ...................your try is me...

jag trodde på det jag ser att fönstrerna sakta stängdes för mig när jag hade levt i mina drömmar för länge jag trodde att han menade Jag ser dig snart .. men .. varför ... jag skulle inte svara , men jag gjorde det .. han var mittt försök min prövning men jag fölorade honom , men jag lämmnade aldrig honom... Logiken finns inte...
TÄNK ATT JAg trodde på
det...


dte e frost bara bra dagar och regnet kommer de hemska dagarna .. men det e frost i dag ?

fari tale of new york ...........fari tale of gory...

maybe i was to strange hi want to fix me...but i don't wanna be enyone then just me..

när jag var med dig var jag en ros men någon tog rosen såg på den och sedan slängdes den i gruset , såg den igen och sen trampade på den...

you maybe don't know that but you have kill me..

the panic you always say relax and stuff like that .. now i feel how the   panic grow.. no panic at the disco ha ,,

everything's not lost i don't belive............you ..
"irish blood english hart... " what you made of ??
Irish hart ______blood .""
dont cry cause you are ded ...

IdoL MARkus

114543-58[Bild: FOTO: TV4]jag ute i regnet.. Vi ha snö nu! Kram [Bild: FOTO: TV4][Bild: FOTO: TV4][Bild: FOTO: TV4][Bild: FOTO: TV4][Bild: FOTO: TV4][Bild: FOTO: TV4/Daniel Ohlsson]

"och snön föll!"

ja det sjunger i alla fall peter jöback .. nu e dt faktiskt inte så bra så tat det har snöat i torestorp men som jag sa till id när vi gick och la oss i går att :"  id .........................det e stjärnklart och lite kyligt imorrn vaknar vi väll upp till en kall och kanske till och med frostig dag " 
och hade inte man rätt eller så nu e dt frost och kallt hemma och kajsa franzen skriker av lycka...
allt känns så kontigt... I fall någon frågar mig vad jag drömmer om så svarar jag : mail.. Ha frågar personen i gen ..
jo mail svarar jag av någon som jag drömmer om ..
Ha du e ju urkonstig ..
Nehe svarar jag då !!!!!!
en av mina drömmer har gått i uppfyllelse i alla fall och det e frosten men undera hur länge det räcker.....
Ha em an inte patetisk så säg ..


"check it in "


en vardag för mig nu i juletid

skrivet den 4 dec 2006 måndag ur kajsa franzens dagbok....
Helt knäckt! Glädjen över att se den lilla skylten komma upp i sidan av min dataskärm som visar : Ett nytt epostmedelande, var översvallande.
Klickade snabbt på : Läs nu?
Vågade knappt titta så jag blundade med tankarna det kunde vara från han det måste vara från han. Också kom MSN hotmail fram. Med ett saligt sinne öppnade jag upp ögonen och trodde att det förhoppningsvis stod : 1 Oläst medelande från : alexte1991. Men så kom verkligheten. Besvikelsen var bedrövligt stor. Ett medelande från yeach roge eller var det heter vad det jag hade fått snacka om att hata det företaget sedan. Ja det var inte preciss vad jag hadde hoppats på. Jag blev helt knäckt. Förväntningar på att det skulle stå massor av härliga hälsningar och ursäkter att inte har svarat på en vecka men inte ett litet sketet ord. Bedrövligt. Byxorna var över förväntningar Emmie tyckte i alla fall om dem. Rena gubbbyxor.
Seg mensdag annars skitmusik på radion. Ska se på den söta julkalendren sen. Sen ska jag gå ut till mina kära kusar. ..
Åh hans ögon..
Var hos Helen i dag. Hanna var där igen skit kul e den mänskan. Vi gjorde massor av roliga övningar i dag igen, sjunger just nu pink- who know tycker den passar på mitt liv just nu. Ska sjunga den på julfesten oj va spännande. Har just slutat Gabrielas sång - så som i himmelen. Har äntligen övertalat Rickard att vi ska spela underjulfesten och inte före på minglet. Tack och lov så är man född påstridig. HI ..
MÅste damsuga köket och hallen det är så dammigt. Lite små tråkigt väder eller snarare bedrövligt. urs vill ha snö. Det här börjar likna Storbritanien och ÄLSKADE IRLAND. Vill ha frost och snö..
Ska klippa mig i morgon. Hoppas Sussan inte dödar mig för alla mina hårdhänta tuperingar. Åhh nu spelas Rose med Westlife. De kommer från ÄLSKADE IRLAND alex och karl hatade dem och det förstår jag de är inte så fantastiska men jag älskade dem när jag var liten.  MEn åhh sicka pojkar alltså .. åh var mysiga de var ..
" you have to live in sweden not in ireland , you have to live now!! , your life is here in sweden not in ireland. remember that my dear. " mela i dag under mitt och hennes engelska phykolog samtal på brittisk engelska.
...................................................................................................................................................................................................
/ KAjsa

min klass

2006-12-06 21:12:34
känner du min klass ? det måste du göra den e skitskön.. vi har många framtida roliga männskor.. en brannmann kanske , atrist , sångerska , punkrockare ,många musiker, missionärer, hemma mammor, bilmekaniker, motorcross förare, kanske den nya tony rickardsson , caf'e ägare, innredare, skådespelereska , stuteri ägare, ryttarinnor , dataingegörer, predikanter, sportfnatriker, dagisfröknar, vetrinärer, designers, .en framtid irländare kanske( förhoppningsvis) ... kanske massor av framtida kändisar. .. spännande.. .. våran klass är hysterisk osseriös. ... drammatisk.. mysig.. ( oftast med många undantag)
tänk att det kan komma så många underbara männskor i en klass som blir liksom vuxna och utför sitt arbete över hela sverige / världen .. och e ljus för Jesus , underbart . hoppas att blir det sista förslaget i alla fall . ........(" ................................................................................/dne framtida irländaren ...

detta e en rejäl presentation av mig .. hah osseriöst

 Antal inloggningar: 491 Online
Namn: en rejäl galning..*+Epost: [email protected]
Adress: Torestorp va sägs om håkan hellstr&Postnr: %!!
Ort: )# Hemsida: Besök min sida
Telefon: nUMéRMobil: NÅtT Annát NUmer
Födelsedag: 1992-03-07ICQ: lever,ett,bondeliv
MSN: [email protected]
Senast inloggad: 2006-12-07 17:02:20
[email protected] Online 1 min













 
Namn
Kajsa Franzen
Hemma
Torestorp
Intresse
GUD , musik , film , dans , skratta , drömma , ha kul , UMGÅS MED GUD , träna , rida , mina kärA djur , handla strosa runt i en trevlig gränd eller vid havet, sjunga: så¨å underbart , teather storbritanien , höst stickade kläder vinter frost IRLAND, foto
Bästa film
Narnia, tUCk eVEr LaSTiNG OcH SaGaN OM RIngeN, bang bang you'r ded och batman begins och sist men inte minsts PIArets of Cairebean elelr hur det stavas
Favoritbibelord
Jes 43:1-7
ICQ
what ever
MSN
[email protected],

E-post
[email protected]
Sysselsättning
allt möjligt kul ja rider sjunger umgås med mina underbara kompisar och familj....... ja shoppar och massa annat kul....åsså musiken och sånt ........
Stil
min egna lite halv bohem gudrun sjöden har trevliga kläder men hm med
Bästa låt
Enya- my it be, håkan hellström, gavin degraw, simpel plan , green day, u2 , mary j blay, MUNken å kulan , coldplay, QuEEN : BÄSt , baetles , ben harper , will young , KELLY CLarKsON : Såå skön , sandy thon , james morrison
 
 
 
kajsis har varit här 686 gånger och blev medlem 2005-01-19.

allt

confused

in ireland.

my dear

ATOMKRAFT ? NEJ TACK ("

suitable  kämpe graet för i don't love you / My chemical Romance..or welcome to the black parade

torn torn , or broken

affair

vissa hatar dig  vissa älskar dig jag är nog den som gör både ock .. somsagt e jag lite förvirrad i mitt liv... DAGENS ILANDS PROBLEM : VARFÖR ÄR MAN INTE FÖDD MED LOCKIGT HÅR SOM VISSA ANDRA ?

Welcome to my black parade..


En svunnen dröm

Du var mitt Irland , du var mitt hjärtas land, du var mitt liv i åtta  dagar.
Du var mitt leende, och vad jag log när jag var med dig. Du var mina tårar och vad jag gråter nu. Du var min död och graven har jag fått se fyllas av dina sorgeblommor och av ditt lik. Du var min dröm och vad jag drömde hur vi skulle leva men är man inte patetisk så säg. Jag kan citera vackra verser , sjunga låtar om att bryta i genom , lämna allt bakom sig och börja om på nytt. Men till vilken nytta? Allt kommer ändå att förgås likaså denna dikt som skrevs av oförståliga skäl av någon som var förälskad i en dröm , hon drömde drömmen och drömmen dog. Drömmen var nog du , " gråt för mig nu, men gråt inte för mig sen. "
Det skriver en  författare om en  irlänsk flicka som egentligen också var kär i en dröm men var tvungen att åka i från den. Allt börjar allt slutar hos dig. Mitt hjärtans land. Men gråt inte nu min kära dröm för du är dock bara en dröm och drömmen har dött presis som mitt hjärta gör snart. Någon alvliknande brukade sjunga långt innan du eller jag föddes på sitt undliga vis " låt det ske när kvälls'stjärnorna skiner , låt det ske när mörkret faller."
Denna någon gick där i sin Sagonatur fylld av små människor och hemska monster. Visst man kan tycka att det är fyllt av problem när någon försöker nå sitt mål i hennes saga det var ju så onskefullt. Men han längtade efter något att få komma fram. Längtan höll på att förtära honom. Men varför längtar jag då denna outhärdliga känsla?  Jo för det är där du är min dröm mitt hjärtas land i min dröm. Och varför alla dessa tårar då ? Jo för jag har redan sett graven fyllas av dina sorgeblommor och av ditt lik. Min dröm du är död och ändå så levande. Vilken smärta, vilken rädsla och vem kan hjälpa mig från detta ?
Jo någon som var min ståndpunkt redan före mitt hjärtas land. Vilket le'ende när jag pratar med denna allsmäktige. " Gråt för mig nu men inte sen , gråt av hela ditt hjärta för du är död och kommer aldrig mer att leva mitt hjärtans land , du är död min dröm."

ögonen

79329-126 
de där ögonen är nog det som jag saknar mest ......
urs blir helt betagen av dem bara ja tittar på bilden ..urss va jag saknar han.. "men nu ska vi vara förståndiga och bete oss som vuxna som folk sa till mig.. även du aldrig kommer bli en ryck upp dig , det finns värre saker.du ska veta att det  blir bra som det blir din  käre har säkert redan glömt bort dig .. seså det är nog inte så farligt det är bara kärlek och en bit av ditt hjärta och och det är väll inte så viktigt. "

nedå det är bara en bit av mitt hjärta jag har givit bort till de där ögonens ägare vilken jag ,så det ser ut i dagsläget aldrig kommer få tillbaka,..................................

mitt rum och mig



Mitt rum har väldigt speciell stil men jag älskar det.. jag och min älskade stjärna... " kanske var det adventsstjärna som fick mig att tänka till"......

Snart advent och jul GUd snälla fixa lite kyla amen

snart advent
 
snart advent imorgon städat hängt upp dekorationer som ska påminna mig och min familj om vad advent e egentligen .. stjärnor och stakar.. jul.. det har hänt så mkt ja har vart i irland träffat alex haft det lite jobbigt haft en konstig höst och om 22 dgara e det jul det e sjukt jag måste komma in i stämmning snälla Gud...
vädret e hemskt regn och grått pga växthuseffekten .. allt förfaller mer och mer i denna värld .. JEsus kommer nog väldigt snart tillbaka,,,, .. " Jesus kommer inte tillbaks snart Han är redan på väg " Angus Buchman .. underbar man..
jag har kommit fram till en sak i mitt liv ,, ja SKITER FULLSTÄNDIGT I om jag inte hinner blir stor och vuxen innan Jesus kommer tillbaka och har fullländat allt jag vill och alal mina drömmar .. gift mig skaffat pojkvän "what ever... " ( det sista kommer jag säkert ångra inom två minuter ...) men liksom för det ända e att Jesus kommer tillbaka snart han är faktiskt det viktigaste .. amen ,,, det sjukaste e att jag kom fram till detta nu utan någon hejdundran predikant eller något phsykologist samtal även begge varianterna är bra ... kanske var det adventsstjärnan som fick mig att tänka till eller kärleken till irland och känslan av att där måste Jesus bli Herre .. Jesus min JEsus min älskade ........