like i said



anyone there ?


Folk tror mycket! Coldplay

Folk tror inte att jag har ett normalt liv, med nöjen och vänner. I vissa fall har jag inte det jag jobbar ca 80 % mer än andra 16 åringar i detta land. Jag hjälper till mer en någon annan  jag känner. Mina föräldrar förväntar sig att allt ska vara klart och fint när de kommer hem. Jag går upp klockan nio när mina vänner går upp minst tre timmar efter. Jag är inte missnöjd för det spelar ingen roll. Men jag undrar ibland varför? Vad tjänar det till att jag går runt och hatar, misstycker och förbannar. Det tjänar inget till. Mina föräldrar uppfostrar och ser saker från ett annat synfält än andra. Det gör inget! Hela min uppväxt kommer att resultera till att jag blir en ovanligt stark och handlingskraftig människa, vilket jag redan är.

Kort! Folk har det senaste årtionde missbrukat kameran och kort. Det tar kort på allt ointressant och vardaglig. Man kommer hela tiden på nya metoder och objekt att använda för att göra fotografierna Intressantare och mer attraktiva. Folk tar kort på fester, deras vänner och minst 100 på sig själv om dagen, i profil med den ena armen utsträckt så att det ska se ut som någon annan olycklig själ har tagit detta urtrista och O-karismatiska kort.
Även jag har hållit på med detta missbruk, men omvänt mig och blivit ren. Min favorit är nu fantasi och stilleben. Fantasi: det är kortet som visar något som skulle kunna tolkas på många vis, det är abstrakt och föreställer just ingenting. Stilleben: ja det vet ju alla förhoppnings vis vad det är så jag behöver inte förklarar. Men är det någon ovanligt dum människa därute som inte vet vad detta är för något har denna människa möjlighet att slå en signal så kan jag förklara.

Detta samhälle är överskattat! Svenskar är
Ständigt ökade överviktiga, rökande, Foppa bärande, patetiska, schlager lyssnande och helt hopplösa. Vi tror att vi fortfarande lever i någon slags 50-tals idyll. Där alla hälsar på varandra, man känner sina grannar och flickorna är fortfarande vackra och hälsosamma. Man har en förälskelse vid kiosken och bönderna frodas. Det finns skomakare, konditori, bageri, slaktare, och fortfarande dansbanor.
Det är det Sverige vi tror att vi på något sett fortfarande har lyckats att upprätthålla.

HA! Katten heller!

Sverige består av slutkörda, trötta människor som är sjukskrivna och utbrända. De känner inte ens sin egen granne och deras barn har de varken en konversation eller relation med. Svenskar idag slutar älska sin partner efter 1 och halvt år som gifta. De börjar i stället flirta med någon annan tills de resolut skiljer sig och splittrar upp barnen mellan sig som de har efter ett ex antal års samboskap. Svenskar idag är sekulariserade och tycker det är kult med Lotta Engberg och Alexander Bard. De älskar schlager bögar som Alcazar och tycker att Nanne Grönvall är käck. Nej men jag är patriotisk, jag ser bara inte allt från den ljusa sidan. (Not! )

 

Jag älskar faktiskt människor. Tänk att leva ett helt liv ensamt, jag menar DET! Tänk att leva ensam i en stad som den där Will Smitt filmen i’m ledgen. Eller vad hette den? I alla fall,
Jaga djur och käka upp dem hade man ju fått göra för ingen hade gjort det för dig. Tänk att inte ha någon att älska, ingen att ösa alla de där underbara känslorna och dylikt på. Käre barn! Det hade ju varit hemskt. Okej jag hade klarat mig fint en månad eller två kanske till och med ett halvt år med mina hundar, hästar, får och kossor. Jag hade klarat mig med mina djur kort sagt i högst ett halvt år. Men ett helt liv! ETT HELT LIV UTAN ATT ÄLSKA EN MÄNNISKA! Att älska är ju den centrala delen i livet, det är ju det allt går ut på mer eller mindre. Så tänk att vara utan en sån välsignelse ett helt liv! Det är ofattbart i mina öron. I och för sig: det man aldrig har upplevt kan man inte sakna. Men ändå!

 

Gitarr Solot i fix you (coldplay) är typ det bästa ever! Måste bara få sagt det. De spelar nästa månad i globen! Min kära kusin Emma ska dit, snacka om att jag är AVUNDSJUK. Men jag unnar henne det.

 

Folk tror fortfarande inte att jag har ett normalt liv. Men jag kan meddela att den här sommaren känns det som att jag inte har gjort något annat än roat mig. Så folk i allmänhet behöver inte vara oroliga. Jag har ett relativt normalt liv och det består av musik, ridning, djur, musikaler, vänner, shoppa, dricka kaffe, baka, sy, måla, läsa, skriva, familj, drömmar, natur, tankar och att tro. Jag har ett väldigt fint liv och är otroligt nöjd med det! 

“So you lust you’re trust you never should have, don’t break you back and if you ever hear that don’t answer that, I see you soon.”

"You're skin , look to the stars and look what them found to you ."

 I'M in love
" I come alone i whrote a song for you and al the things you do, o´h what a thing to done . !!! you're skin turn to something beautiful, my love ! "