..........

Suck vad  vackert!
Jag fylls av ett konstigt vemod och av en  värme.
Hela min själ blir matt av denna känslosamma
och drömmande varelse.

hedda

Du är förvirrad,
ensam och törstig men du är också vacker,
trogen
 och du är min vän .
image679image678

därför

Livet är inte lätt. Mäniskor är förgängliga, men du är oförstörd för mig och kommer alltid att vara. Även du en gång blir nött och sprucken som det gammla fönstret, grå som cementen och trasig som träet, kommer du allitd att vara oförstörd för mig. Din väg kommer att kantas av taggiga granar och vassa stenar men du håller ut, det är därför du kommer att alltid vara oförstörd för mig.
 

the kooks

http://www.thekooks.co.uk/media

"Then you smiled, he got wild
The world can be a very big place
So be yourself don't get out of place
Love your man and love him twice
Go to Hollywood and pay the price
Oh go to Hollywood

And don't be a star, it's such a drag
Take care of yourself, don't begin to lag
It's a hard life to live, so live it well
I'll be your friend and not in pretend
I know you girl
In all situations"

Ohla and she move in her own way .. helt fantastiskt..

********

http://www.thekooks.co.uk/home

http://www.arcticmonkeys.com/

http://www.paolonutini.com/

http://www.jamesmorrisonmusic.com/site.html

Konstverk utan dess like ..

image670image671

de goaste uk artisterna ..

LUKE PRITCHARD from The Kooks

luke_pritchard.jpg
Är de inte hel sköna?

paulo_nutini.jpg
Sen har vi ju den underbara Paulo Nutini obeskrivligt vacker och obeskrivligt fantastik på att sjunga.

ALEX TURNER of the Arctic Monkeys rock'n roll high school!alex_turner.jpg


James Morrison med personlighet och röst som bara kan beskrivas med ett ord : unik.........
jamesmorrison.jpg


Trollskog och hopp .. man måste ha fantasi och tro för att förstå sig på något av det ..


jo visst är det lite grekisk kungason över människan som gustav noren sa ,,


we will rock you .. .

79329-64079329-63379329-63279329-619
http://www.youtube.com/watch?v=iikKzQwgBJc

ja blir toklig ..

79329-631

Maia Hirasawa

http://www.youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs 
år så grym ..

The Killers - All These Things That I've Done

http://www.youtube.com/watch?v=k6ERe23kSBM
 
i wanna stand up ...

sjukt bra
brandon flowers är såååå grym ..

..


Du är ensam , du är ledsen , du är törstig ..,du är hårig , stor och skällande.. du älskar att bita i söndriga saker , skälla på folk när de hälsar på men vet du va du är min vän .........  . för övrigt är du fruktansvärd att gå i koppel med .. bara så du vet ..
 79329-559

några flummiga tankar från en bohem

Vad vill man , jo men det vet jag frågan är hur går jag tillväga. . ja tror på det :fullkomligt övertygad.. men jag vill mkt helst ska allt vara på en och samma gång.. vad säger man .. man måste klara sig själv eller ?? hitta sig själv hur går det .. " det viktigaste är inte hur man går till väga för att göra det , det viktigaste är att man är påväg ." att man inte stampar ,, för övrigt vill jag har dredds .. stort , stökigt och okontrollerat.. tänk vad härligt att släppa alla häminingar.. bo i kollektiv, ,tugluffa .. varför lever man inte på 60 talet .. ah .. för att Gud har något bestämt för dig  just i denna tid .. brukar emanuel säga.. åh ja det är sant ,, men man kan väll drömma .. ja men det får inte bli till något sjukt ,, vilket det alltid blir hos mig .. ja  är konstig jag vet .. men en annan sak ,, : jag älskar det ,,
wild and crazy .. vem vill inte höra det i stället för : oh du är så lugn och timid, ,nee urs. .
jag kan aldrig komma tillbaka till det , det hade jag inte ens kunnat i fall jag en gång levat då .. det som har vart , har gått förbi och kommer aldrig igen .. visst är det hemskt ibland.. denna dag ,, söndagen den 6 aprill 2008 antons och emanuels födelsedag. .kommer aldrig igen .. skrämmande men nyttigt .
 våren har kommit igen .. mitt liv kanske också borde komma igen, men jag vet inte , ,allt går så fort ,jag hinner inte lägga så mycket tid på det som krävs för att det ska komma igen .. .
 
 Även all förtvivlan så är jag lycklig ,,lycklig för att jag har fantasi och drömmar ,, ja jag saknar london  vill bo där och träffa pub killen ,. .så blir det kanske ,,ja jag vet ju det eftersom jag är så illa säker på att allt går i uppfyllellse.. ana sarkasm i orden mina ..  ..
 dessa fötter har faktiskt gått barfota på abbey road ......där även paul McCartney  gick barfota för snart 40 år sedan.. det är stort .......................det är grymt  stort..  


London ! ohhhhh my vad jag saknar det ..


och så ser det ut idag ,,

image 

jag har varit där . .

känslan och minnet av att varit där gör en gråtfärdig , den som inte förstår det magiska skrattar och gör narr den som förstår glädjer sig med en .. .jag gick där barfota tillsammans med Bertil och Anton precis som paul gjorde för snart 40 år sedan ,, åh helt sjukt ..

" they decided to call it Abbey Road and take the photo outside the
studio, on 8 August 1969. The cover designer was Apple Records creative Director Kosh. The cover photograph was taken by photographer Iain MacMillan. MacMillan was given only ten minutes around 10 that morning to take the photo. That cover photograph has since become one of the most famous and most imitated album covers in recording history. A second version by Iain MacMillan was used on McCartney's solo album Paul Is Live. The man standing on the pavement in the background is Paul Cole (d. 13 February 2008[6]), an American tourist who was unaware that he was being photographed until he saw the album cover months later.[7][8] The zebra crossing today remains a popular destination for Beatles fans; see the Abbey Road webcam"
image571
Jag har varit på abbey road ..