otroligt vad jag saknar det !!


alllt ---------------

http://www.youtube.com/watch?v=CukH2QM7Ni8

det är för mycket för att skriva för svårt för att tänka ..jämt trött --

i am spellbind about this ! RENT !!!

http://www.youtube.com/watch?v=w4en7JrOq3A&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=2FKJhKwDaTQ&feature=related


ernst och berg , scottland och london



satt och kolla på kort här i
vår mörkret ,, kollade på mina bilder från irland och från london samt emanuels från tahiland ( hur katten stavas det i egentligen ) ?, australien , scottland och resan 4 huvudstäder.. åh vad jag vill resa. . först och främst vill jag här näst till skottland men tackar självklart inte nej till något annat heller för den delen . . jag fick mitt sommarjobb ,, underbart ,, lyckan flödar över i den sällsynta och värdefulla lyckobägaren .! Det har just regnat det luktar sommarregn ni vet så här sött och underbart .. borde hängt med till horred i dag men orkade inte riktigt .. ska ju till gabbe imorrn och innan dess ska jag orka göra nått vettigt.  så jag får väll vara nått sånn när sund när det gäller sömnen . .såg på berg  flyttar in kan inte hjälpa det men jag tycker så mycket om mänskan ,. härlig stil ,sund och ytterst sällan påkletad smink.. härlig och naturlig .. samma sak gäller ernst  " favorit ernst " som clara säger, . ernst kirststeiner ( ännu ett omöjligt ord att stava)  honom tycker jag såg mycket om .. han är så härligt bohemisk och konstigt djup .. helskön  " denna färg är som en mogen kvinnas former ! "  !!!!  ? va ?? hel tokigt men helskönt ..
.och   ola salo då en annan   hel konstig killle .. ingen jag pratar med tycker om honom men destu mer faller han mig i smaken ..
 .läser "snäcksamlarna".. en beundransvärd författare få jag då säga .. Rosamunde Pilchers underbar ..,har bestämt mig för att läsa alla böcker ur den serien i sommar ..
 

fy vad jag längtar dit ........åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh london det är med en suck i hjärtat jag uttrycker dessa ord. .
under min irlandsresa tog jag dock inte många kort .. ja fler än dessa men inte många, ett misstag jag bestämde mig för att inte göra om under london resan ..



" Långt bortom rymden vida,
längre än solar går,
 högre än stjärnor tindrar
den bedjandes suckar går.
Anden från stoftets världar
lyfter sitt vingapar,
 klappar på himlaporten
och söker sitt hem, sin far." 
A. Lönborg

turban

ÅH, rasmus har börjat lära mig spela gitarr ,, ja kan redan två låtar innehållande 4 noter och två acord Em och Am. JAg är otroligt nöjd mid mig själv..  jag satt ute i gårkväll på trägårdsmöblerna och spelade lite, det var en otroligt bohemisk känsla över det hela .. det är otroligt härligt med våren och solen .. vår trägård som så här års är under konstant ompyssling lyser upp och får ett underbart lantligt sken över sig. .jag bar turban i går och förrgår , sicken fantastisk uppfinning sig. Både klädsamt och praktiskt.. HEJA afrikanerna !
Nu är det vår på riktigt,  jag har blivit solbränd , vi har fått kattungar och äppelträden har fått blad och små knoppar.. För övrigt står körsbärsträdet i blomm och alla lamm har kommit.
Fy va jag vill ha dredds det är verkligen skitsnyggt.. Jag kollade i gudrun s jöden katalogen igår så bohemisk.. ja blir så inspirerad. måste köpa the kooks nya skiva " kink ... "  eller konk .. jag kommer inte riktigt ihåg men hjälp va bra den är .. så sugen på att börja gymnasiet få ett helt nytt perspektiv på världen , en helt ny verklighet ,, stort , nytt och spännande.  Jag HAR badat för första gången idag: det var hur skönt som helst jag blev helt hög , fick en kick , och började ropa hur lycklig jag  var och dans en liten dans. .helt helerios .. eller hur det stavas ! jag, ollie och stina joggade efter gympan till sjön och tog oss ett dopp  .. helt underbart .. ! åh ja måste verkligen  ha the kooks nya  skiva konk eller kink .. ,...


Jag har skrivit en önskelista för mig själv som jag tänkte att någon snäll mäniska( troligtvis jag) ska uppfylla ..
ja det blir nog jag i fall lyckan ler mot mig och jag får ett sommar jobb. .
under sommaren ska jag införskaffa

dredds
pumps
snygga stuprörsjeans
en blodrödsymaskin
ett blodrött nagelack samt läppstift
skivor med musikaler på som : rent ,  hair  ,  my fairy lady , we will rock you och grese
en snygg jugend affisch
 en gittar
grym kamera
minst tre mojo tidningar
ny bikini


jag kommer inte att ha råd med hälften

79329-704


79329-703
Manuel i trägården och donar..

Skrivet igår taget idag!


Han älskar mig, och vad jag älskar Han !


únder en vigslen världens goaste barn kallar på en ..

"-0asha , asha , asha
 hwho hch asha ..
 MItt  i kyrkan :
-han ropar på en hund ,
-han ropar på mig. !
"
gött att bli acosierad till en hund .

"image70279329-681

våren kom även till torestorp.......



"Jag tror att jag ser , jag tror att jag  vet,
 jag tror att jag kan finna den lilla bäck som ska rinna,
igenom mina sinnen och gläjda långt  där inne.
Jag tror att en liten trast jag hör,
jag vet att jag nu drömma bör. .. "

lånat

ack ljuva kärlek

nu har de gift sig och det var verkligen som i en saga ..Elin var så vacker att man inte kunde ta ögonen i från henne.
Åh kära elin .. det är vemod och stor lycka när folk gifter sig. . och speciellt när en älskad barndomsvän gör det .. hon kom ihåg det ..när vi satt där på trädet som går ut över sjön och hon berättade och gådarna runt sjön .. hon kom ihåg det ... ack så många minnen man har med henne ..romantiska sagoliknande elin ..det är som en dröm .. hästarna . sommrarna  drömmarna ..sagorna . och minnerna ,,