Vår..

Tänk nu var det vår igen. Alla lamm födda, grannarna har fått sina föl, korna hos Morgan ska ut imorrn. Fåglarna sjunger som galninga. Det är varmt och det doftar sött och vår från körsbärsträdet. Artisterna börjar göra bättre musik och man lägger till en lite mer bohem- romantisk manke till. I alla fall jag. Jag var ute och tog kort idag vilket var verkligen roligt.. man ser hur mycket vackert det finns omkring en . .. älskar verkligen naturen .. ikväll är det en massor av folk på båtlandet : grillning och fotbolls kväll .. men efter 1,2 timme jag gick hem med sam och jag tror inte jag går ner igen .. de ska visst stanna länge jajaj vi får väll se.. the arks nya cd : Prayer For the Weekend är så bra !!!!!!!!


i got you .. .

79329-284

framtidstro..

"Jag kommer aldrig att sluta tro att jag en dag kommer stå där på
scen framför minst 15000 och
sjunga med allt jag kan.. Då kommer jag förstå att allt inte var
förgäves."
image331


...Ur charlotte löwenskölds brev..

"Jag drar undan gardinen ,blickar upp mot stjärnorna och månen som lyser in i mitt lilla rum. En förgången skrubb i ett hus som tronar på svunna tider. Jag tänder några ljus, huttrar i den kyliga och klara vinternatten. Jag drömmer mig bort till rosor, lummiga trädgårdar, vackra damer och pojkar som gentlemänn. Något som är i dag från svunna tider. Jag har alltid vetat vad som väntar förväntning och ändring. Stjärnorna jag ser på bär på så många minnen, hemligheter och historier från förr, om de ändå kunde berätta.Jag drömmer mig bort till rosor och blad, till stjärnor och änglar , fantastiska vintrar i mitten av 1700-tal. Gud vet att jag måste börja leva mitt liv emn det är svårt. Drömmar är lättare att bo i ,än en dag då du måste möta verkligheten. Klockan tickar snart blir det en ny dag, ännu en dag längre bort från rosor och blad, stjärnor och änglar och fantastiska vintrar i mitten av  svunnet 1700-tal. Jag drömmer mig bort till en värld där det fortfarande är tilllåtet att drömma, där allt inte är upptäckt och hittat. Där det fortfarande finns plats för sägner och sagor, historier och inte dne vetenskapliga teorin förstör allt. Dröm du stjärna medans du ännu får. Dröm medans det fortfarande finns plats för det. Dröm och sluta aldrig att göra det. "

min sam ......och moa i mitten ,.,


ALLT

JAG ÄR HEMSKT GLAD !!  det kändes fantatsikst att skriva det eftersom jag verkligen menar det .. det e såå skönt att  äntligen vara fri från det där som bara vill trycka ner díg förstöra din dag och göra dig ARg som en ragata hela dagarna .. sen så finns det ju mer än en anledning att vara glad så att säga .. ("
lyssnar för till fället på pink och har gjort ett ex antal sit ups och armhävningar .. ja e såå kass på armhävningar .. haha .....................
ska ut me hedda snart och så skickar ´jag  bilder till anne leach på cicilia och karl.. . har aldrig lärt mig stava till cicilia det stavas säkert annorlunda men alla stvaar ju sååååååå olika .. föresten kan jag inte stava för övrigt heller ..
SWEETMY DEAR PINK there she is alicia moore : pink

fri och frid

fri och frid ord som e såå viktiga i en vardag har man inte frid så finns det inget som e riktigt roligt.. Fri : inte bunden

det

"det gör ingen skilland sä långe du inte har frid . "